Prodavnica

CALCIPAST+I

1,670.00RSD

Kalcijum hidroksid pasta sa jodformom

SASTAV: kalcijum hidroksid, jodform, barijev sulfat, pomoćne supstance.

PAKOVANJE: Špric sa 2,1 g preparata, aplikatori za jednokratnu upotrebu.

CALCIPAST +I 2,1g, IW-ICALI-15.07.2019_5

Pošalji upit
Šifra proizvoda: CM004 Kategorije: , Oznaka:
Description

NAMENA: CALCIPAST + I namenjen je za upotrebu u zubnom tretmanu za privremeno punjenje korenskih kanala. Podržava obnovu oštećenih periapikalnih tkiva. Jodoform u proizvodu ima efekat sušenje na eksudate korenskih kanala. pH≈11. Radiopakue.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Pre upotrebe potopite isporučeni aplikator u etanol, a zatim ga instalirajte na špric proizvoda. Izmerite dužinu kanala, prilagodite endostop na aplikatoru na dužinu 2-3 mm kraću od izmerene dužine kanala. Nanesite pastu, uklonite višak paste i čvrsto zatvorite šupljinu. Ostaviti punjenje korenskog kanala u trajanju od 1 sedmice do 30 dana.

Proizvod za višekratnu upotrebu sa aplikatorom za jednokratnu upotrebu. Ponovna upotreba aplikatora može prouzrokovati rizik od infekcije.

KONTRAINDIKACIJE: Ne koristite za pacijente koji su preosjetljivi na proizvod komponente.

PREVENTIVNE MERE: Štetan ako se proguta. Nadražuje sluznicu usne šupljine i kožu. Može izazvati ozbiljno oštećenje oka. U slučaju kontakta, odmah isperite sa puno vode i potražite medicinsku pomoć ili savet. Ako se proguta, ne izazivajte povraćanje. Piti dosta vode. Potražite lekarski savet. Pri radu s proizvodom koristite gumenu branu. Koristite zaštitne rukavice, naočare i zaštitnu odeću.

SKLADIŠTENJE: Čuvati u originalnom pakovanju ispod 25 ° C. Držati van domašaja dece. Datum upotrebe stavlja se na glavni kontejner. Nakon otvaranja kontejnera, datum isteka ne menja se ako je kontejner posle svake upotrebe zatvoren. Zaštitite od sunčeve svetlosti.

ODLAGANJE PROIZVODA: Prazne kontejnere treba zbrinuti odgovorno ili ih vratiti u proizvođač.